Hos oss i Maki leverer vi varmepumper fra Fujitsu Varmepumper og Mitsubishi Electric

Vi utfører også montering og vedlikehold av din varmepumpe. Vi kan også ta vedlikehold og service av din gamle varmepumpe, selv om den ikke er levert av oss. Har du behov for reservedeler klarer vi å fikse det meste, og er behjelpelig med å skifte delen for deg. Dersom du er interessert i varmepumpe, kommer vi gjerne hjem til deg for en gratis befaring. Her kartlegger vi hvilken varmepumpe som passer best for deg, og finner den mest optimale plasseringen i ditt hjem.

omoss2 v2

Entreprenørdrøm

Kris og Martin har vært studiekamerater og venner i en årrekke. Begge har siden ungdommen gått med en entreprenørklump i magen og hatt et mål om å starte noe sammen. Etter mye undersøkelse og forberedelser startet vi i mars 2021 vårt eget selskap. Etter mange måneder med hard jobb, kursing og planlegging er vi endelig i gang! MAKI Varmepumpeservice AS ble etablert for å tilby folket i Harstad gode varmepumper til en fornuftig penge. Vi er en sertifisert lokal bedrift som vektlegger kundeservice og fornøyde kunder – hver eneste gang.

Vi ønsker at varmepumper skal være enklest mulig for deg, og at du skal være fornøyd med totalopplevelsen. Våre kunder skal til enhver tid være i fokus. Vi bruker god tid i dialogen med våre kunder for å finne det riktige alternativet for hver enkelt. Arbeidet vårt gjennomføres for det meste hjemme hos våre kunder. Dette har vi stor respekt for å gjør et grundig arbeid for at varmepumpen blir montert på best mulig måte og ser bra ut. Vi etterlater ditt hjem slik det var når vi kom, og rydder selvfølgelig opp etter oss.

Vår visjon er å bli den foretrukne leverandøren av varmepumper i Harstad. Gjennom målrettet og hardt arbeid er dette noe vi er sikre på vi vil lykkes med.

Det finnes mange store og små leverandører av varmepumper, med flere anerkjente merkenavn. Vi har gjennom langt og grundig forarbeid funnet de leverandørene vi mener er det beste alternative for våre kunder. Resultatet er at vi nå er forhandler av varmepumper fra både Fujitsu Varmepumper og Mitsubishi Electric. Dette er begge anerkjente leverandører av varmepumper med lang fartstid, som leverer varmepumper av høy kvalitet til en fornuftig pris.