Tilpasset det
nordiske klimaet

Fujitsu General er en verdensledende produsent av klimaanlegg. De leverer aircondition til store deler av verden, men i Norge er de mest kjent som leverandør av varmepumper. Fujitsu er et anerkjent merke som leverer varmepumper av høy kvalitet til en fornuftig pris. Nå har de også laget varmepumper som er spesialtilpasset det nordiske og norske klimaet! De er utviklet for å gi høy effekt også i kalde temperaturer. Fujitsu er derfor et naturlig valg for å holde varmen gjennom vinteren i Harstad.

Varmepumpene er tilpasset det nordiske klimaet og er driftssikker også i lave utetemperaturer. De er testet helt ned til -25 ºC og har da en dokumentert effekt på hele 2,77 kW. Da kan du holde en behagelig temperatur gjennom vinteren og varme opp boligen din på en mer miljøvennlig måte. Andre fordeler med Fujitsu varmepumper er at de er rolige i drift og lager mindre støy enn andre varmepumper. Varmepumpene har en effektiv avrimingsprosess slik at det ikke bygger seg opp is på varmepumpens utendørsdel.

Ønsker du mer informasjon? Besøk Fujitsu Varmepumper sine nettsider.

REMOTE CONTROL

Smart

Viste du at du kan sette på varmepumpen hjemme når du kjører fra jobb eller fra hytta? Med en WiFi-adapter kan du kontrollere temperaturen med en app. Norgespumpa fra Fujitsu har dette inkludert i prisen. Ved bestilling av andre modeller kan du legge til WiFi-adapter som ekstrautstyr. Med bare noen tastetrykk kan du da justerer på varmepumpen fra din PC, nettbrett eller smarttelefon. Smart – eller hva?

AIR CONDITIONER 2

Design

I tillegg til å lage varmepumper av høy kvalitet prioriterer også Fujitsu designet. Et lekkert design er viktig når du skal ha en varmepumpe hengende i din bolig. Varmepumpene står mindre enn 30 cm ut fra veggen noe som gjør dem mer anonyme. De hvite modellene gjør at støvpartikler ikke er særlig synlige. Fujitsu har klassiske modeller i stilig design. Enkelte modeller har runde kanter som setter et stilrent preg på varmepumpen. Ta en titt på våre modeller og finn din favoritt.